RENKLERİN ÇILGIN OYUNU

Pembe Obsesyonu

Sezonun en trend ve iddialı renklerinden pembe yerini NEOMI Koleksiyonumuzda da buldu. Kırmızının tutkulu enerjisini beyazın saflığı ile buluşturan pembe pırlanta küpe, yüzük ve kolye modelleri bu yaz stilinize hareket ve enerji katacaktır. 

 pembe mineli pırlanta küpe yüzük kolye

 

Ferahlatan Mavi Sulara Yolculuk

Denizin ve gökyüzünün huzur veren mavisi NEOMİ koleksiyonumuzdaki parçalarda hayat buluyor. Diğer renklerle bir uyum içinde hareket eden maviyi bu sezon keten elbiselerle, denim takımlarla veya beklenmedik neon kombinlerle deneyebilir ve denizin sakinleştirici etkisini stilinize taşıyabilirsiniz. 

neomi mavi mineli pırlanta mücevherler

 

 

Pastel Rüyalar 

Yazın iyimserliğini taşıyan ve uyum gücü oldukça yüksek olan pastel tonlar NEOMI koleksiyonumuzda özel bir yere sahip. Güncelliğini hep koruyacak pastel tonlarını pırlanta ile buluşturan küpe, yüzük ve kolye modellerimizi bu yaz ofis kombinlerinizle, günlük spor parçalarınızla ve ihtişamlı gece elbiselerinizle kullanabilirsiniz.

neomi pastel mineli pırlanta mücevherler

 

Renklerin Dansı

Yaz deyince sizin de aklınıza renkli dondurma topları gelmiyor mu? Yazın ofiste de olsak canımız hep renk bir şeyler ister. Ofis çalışanlarının monokrom kombinlerine yaz rengi katacak, farklı renkleri stillerine aynı anda dahil etmekten çekinmeyenlere ise onlarca renk kombinasyonu sunacak bu renkli pırlanta küpe modellerini keşfedin!

neomi renkli mineli pırlanta mücevherler

EN ÇOK ARANAN HEDİYELER

İlk alışverişte 10% indirim için haber bültenimize abone olun.

Sepet